جستجو

درخواست درگاه پرداخت اینترنتی

 

درگاه پرداخت اینترنتی سپ

 

اینترنت این امکان را برای فروشگاه‌ها فراهم ساخته است تا کالا و خدمات خود را با اتصال فروشگاه مجازی به سامانه پرداخت اینترنتی سپ به سادگی و سرعت بالا ارائه دهند.
شرکت پرداخت الکترونیک سامان (سپ) نخستین ارائه‌دهنده خدمات درگاه پرداخت اینترنتی در نظام بانکی کشور است که دسترسی به درگاه پرداخت اینترنتی را در بسترهای مختلف اعم از اینترنت، موبایل و پرداخت درون‌برنامه‌ای مهیا کرده است.

خرید و فروش اینترنتی را با درگاه پرداخت اینترنتی سپ در محیطی امن و با سرعتی بالا تجربه خواهید کرد.
سـپ با توجه به تنوع بسترهایی که کاربر از طریـق آن پرداخت اینترنتی خود را انجام خواهد داد تلاش می‌کند تا به‌روزترین و با کیفیت‌ترین درگاه‌های پرداخت را در اختیار آنها قرار دهد.

دارندگان کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب با استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی سپ قادر خواهند بود به صورت غیرحضوری کالا و خدمات مورد نیاز خود را از طریق وب سایت پذیرندگان اینترنتی خریداری و دریافت کنند.
 

مزایای استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی سپ

 

  • همکاری با پذیرندگان بزرگ اینترنتی در سطح کشور
  • توسعه سرویس‌ها در حوزه پرداخت اینترنتی جهت پاسخگویی به نیاز روز پذیرندگان و کاربران و افزایش سرعت و سهولت در پرداخت
  • تحقیق و توسعه سرویس‌های داخلی و خارجی جهت به‌روزرسانی زیرساخت پرداخت

 

درخواست و دریافت فوری درگاه اینترنتی


درگاه پرداخت سپ بستری امن برای پرداخت‌های آنلاین و محل اتصال کسب‌وکار شما و مشتریان‌تان با سیستم پرداخت است.

 

درگاه پرداخت اینترنتی چگونه کار می کند؟


زمانی که قصد فروش محصولات یا خدمات خود را به صورت اینترنتی دارید باید این کار از طریق درگاه پرداخت اینترنتی انجام شود. درگاه پرداخت اینترنتی سپ به مشتری شما این فرصت را می‌دهد تا بدون مراجعه به بانک یا فروشگاه تنها با استفاده از شماره کارت بانکی و رمز دوم کارت، خرید خود را انجام دهد.
درگاه پرداخت اینترنتی سپ با صرفه‌جویی در زمان و هزینه، انعطاف‌پذیری در پرداخت‌ را در اختیار شما قرار می‌دهد تا دیگر برای جابجایی پول نگرانی نداشته باشید؛ تنها کافی‌است به یکی از درگاه‌های اینترنتی سپ دسترسی داشته باشید تا پرداخت‌های خود را از طریق حساب بانکی‌تان انجام دهید. درگاه پرداخت اینترنتی سپ یکی از ابزارهای تجارت الکترونیک محسوب می‌شود که امکان انجام تراکنش را برای کسب‌و‌کارهای آنلاین فراهم می‌کند.
شما در حقیقت با دریافت درگاه‌ پرداخت سپ، این امکان را در فروشگاه‌های اینترنتی‌ فراهم می‌سازید تا هزینه محصولات و خدمات خود را از طریق پایانه‌های بانکی بدون هیچ دردسر و در طول شبانه‌روز دریافت کنید. مهم‌ترین ویژگی‌های این نوع پرداخت، سرعت و امنیت بالا است که مشتری به سادگی در هر مکان و زمانی فقط با یک شماره کارت و با در اختیار داشتن رمز دوم می‌تواند هزینه کالا و خدمات دریافتی را بدون مراجعه به بانک یا فروشگاه پرداخت ‌کند.

درگاه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت اینترنتی سپ

ویژگی های درگاه پرداخت سامان کیش

 

این روزها پرداخت‌های اینترنتی بخشی از فعالیت‌های روزانه ما را تشکیل می‌دهد. پرداخت اینترنتی به معنای انتقال وجه از یک حساب بانکی به حسابی دیگر به ازای خرید یا دریافت خدمات آنلاین در بستر اینترنت است. سپ خدمات پرداخت اینترنتی را در ایران با دسترسی به درگاه پرداخت اینترنتی در بسترهای مختلف اعم از اینترنت، موبایل و پرداخت درون برنامه‌ای مهیا ساخته است تا خرید و فروش اینترنتی را در محیطی امن و با سرعتی بالا تجربه کنید. دریافت بهترین خدمات با سرعت و کیفیت مطلوب از جمله ویژگی‌های درگاه پرداخت اینترنتی سپ است که با توجه به تنوع بسترهای مورد درخواست کاربر در اختیار شما قرار خواهد گرفت. همین خدمات ویژه‌ پرداخت اینترنتی، بسیاری از سازمان‌ها و نهادهای بزرگ دولتی و خصوصی را به مشتریان وفادار سپ تبدیل کرده است.

 

مزایای درگاه پرداخت اینترنتی سپ 

 

  • انجام ساده و سریع تراکنش‌های خرید
  • پرداخت قبوض
  • پرداخت قبوض به صورت گروهی
  • شارژ آنی سیم‌کارت تلفن‌همراه
  • سامانه گزارش‌گیری Online‍
  • ارائه وب‌سرویس نمایش گزارش تراکنش‌ها به صورت Online
  • انجام عملیات خرید با شناسه اختصاصی
  • استفاده از نشان اختصاصی توسط پذیرنده
  • استفاده از درگاه امن به صورت رمزنگاری شده

 

درگاه پرداخت مستقیم سپ

 

  • درگاه پرداخت مستقیم، یک رابط امن بین سایت شما و شبکه بانکی است که به مشتریان اجازه می‌دهد تا با استفاده از کارت‌های بانکی خود، به صورت آنلاین پرداخت‌هایشان را انجام دهند. این درگاه‌ها به طور مستقیم به شبکه شتاب متصل هستند و تمام مراحل پرداخت از جمله احراز هویت و تایید تراکنش در لحظه انجام می‌شود.

  • درگاه پرداخت معمولی یا درگاه پرداخت واسط به پلتفرمی گفته می‌شود که به عنوان یک واسطه بین سایت شما و بانک عمل می‌کند. این نوع درگاه‌ها معمولاً توسط شرکت‌های واسطه‌گری ارائه می‌شوند و امکان پرداخت آنلاین را برای کسب‌وکارهای مختلف فراهم می‌کنند. این درگاه‌ها کارمزد بیشتری دارند و ممکن است در مقایسه با درگاه‌های مستقیم، کنترل کمتری بر روی فرآیند پرداخت به شما بدهند.

 

تفاوت درگاه پرداخت مستقیم سپ با سایر درگاه‌ها

 

  • سرعت بالاتر: درگاه‌های مستقیم به دلیل ارتباط مستقیم با شبکه بانکی، سرعت پردازش تراکنش‌های مالی بسیار بالاتری نسبت به سایر روش‌ها دارند.
  • امنیت بیشتر: این درگاه‌ها با استفاده از قوی‌ترین پروتکل‌های امنیتی، از اطلاعات حساس مشتریان محافظت می‌کنند و ریسک کلاهبرداری را به حداقل می‌رسانند.
  • کارمزد کمتر: در اغلب موارد، کارمزد استفاده از درگاه‌های مستقیم کمتر از سایر روش‌های پرداخت است.
  • کنترل بیشتر: با استفاده از درگاه مستقیم، شما کنترل کامل بر روی فرآیند پرداخت را خواهید داشت و می‌توانید به راحتی گزارش‌های مورد نیاز خود را دریافت کنید.
  • سفارشی ‌سازی: درگاه‌های مستقیم قابل شخصی‌سازی هستند و می‌توان آن‌ها را با توجه به نیازهای خاص کسب‌وکار شما تنظیم کرد.

درگاه پرداخت موبایلی سپ


درگاه پرداخت موبایلی، عملیات پرداخت بدون کارت و از طریق تلفن همراه را برعهده دارد؛ این روش قابلیت دسترسی به خدمات متنوع پرداخت را در هر­ زمان و مکانی آسان می‌سازد.

مشتری از طریق درگاه پرداخت موبایلی سپ تنها با ارائه‌ شماره موبایل خود قبل از مرحله پرداخت می‌تواند به فهرستی از کارت‌هایی که از طریق آن تراکنش انجام داده، دسترسی پیدا ‌کند و از این پس نیازی به وارد کردن شماره 16 رقمی کارت بانکی خود ندارد. درگاه موبایلی MPG یا Mobile Payment Gateway همان درگاه پرداخت اینترنتی است با این تفاوت که برای نمایش در موبایل و با استانداردهای موبایلی آماده و بهینه‌سازی شده و امکان انجام هرگونه عملیات پرداخت را بدون کارت و از طریق تلفن همراه، فراهم می‌سازد.
پرداخت کننده در هر بار پرداخت با فهرستی از نام و شماره کارت‌های ثبت شده خود مواجه می‌شود و پس از انتخاب کارت مورد نظر، سایر مراحل پرداخت را طی خواهد کرد.

 

مزایای درگاه پرداخت موبایلی سپ

 

  • راهکاری مدرن
  • پرداختی آسان
  • امنیت بالا در پرداخت
  • عدم محدودیت زمانی و مکانی
  • سرعت بارگذاری بالا
درگاه پرداخت موبایلی سپ
درخواست و دریافت فوری درگاه اینترنتی

درگاه پرداخت سپ بستری امن برای پرداخت‌های آنلاین و محل اتصال کسب‌وکار شما و مشتریانتان با سیستم پرداخت است.

 

 

 

 

سوالات متداول درگاه پرداخت اینترنتی:

سرویس پرداخت اینترنتی بر روی صفحه فروش وب سایت پذیرنده، پس از طی چه مدت زمان فعال خواهد شد؟

حداکثر 3 روز کاری پس از ثبت نام و بررسی توسط مسئولین پذیرندگان اینترنتی شعب شرکت پرداخت الکترونیک سامان، با تعریف کد و رمز پذیرنده در سیستم و اعلام آن به ایمیل پذیرنده، سرویس مورد نظر فعال خواهد شد.

وب سایت متقاضی پذیرندگان اینترنتی می بایست از چه شرایطی برخوردار باشد؟

•    سایت پذیرنده می بایست قابل دسترس باشد.
•    محصولات و خدمات بر روی سایت قابل مشاهده باشد.
•    محصولات و خدمات دارای قیمت گذاری باشد.
•    اطلاعات ارتباط با ما و درباره ما در سایت پذیرنده موجود باشد.
•    سایت پذیرنده دارای نماد اعتماد الکترونیک باشد.
•    سایت پذیرنده دارای محصولات و خدمات مجاز باشد.

در ازای هر تراکنش چند درصد کارمزد کسر خواهد شد و سقف تراکنش چه مبلغی خواهد بود؟

در صد کارمزد بر اساس قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و توافق با پذیرنده تعیین و کسر می‌گردد.

آیا در خرید روزانه، سقف مبلغ خرید وجود دارد؟

  • طبق الزامات بانک مرکزی هر کارت بانکی روزانه حداکثر 500 میلیون ریال می تواند تراکنش الکترونیکی داشته باشد.

آیا امکان خرید اینترنتی از طریق کارت سایر بانک‌ها برای مشتریان وجود دارد؟

  • بله  در حال حاضر کارت بانک‌های عضو شتاب که دارای رمز اینترنتی (رمز دوم)، تاریخ انقضاء کارت (EXP Date) و کد سه رقمی (CVV2) می باشند قابلیت خرید اینترنتی از طریق درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان را خواهند داشت.

منظور از رمز پویا چیست؟

  • رمز یکبار مصرفی است که برای خرید اینترنتی از آن استفاده می‌شود.

منظور از IP سرور فروش چیست ؟

منظور ازIP سرور فروش (IP Dedicated) ، آی‌پی‌های Valid هاستینگ سایت مربوطه می‌باشد. چنانچه هاستینگ متعلق به خود موسسه / شرکت نباشد و از شرکت‌های ISP دریافت کرده باشند، لازم خواهد بود آدرس IP را از شزکت ISP سرویس دهنده دریافت نمایند. 

شرکت پرداخت الکترونیک سامان، هیچ محدودیتی در خصوص پذیرش تعداد IP فروشگاه‌ها ندارد و یک موسسه یا شخص حقیقی ضمن عقد قرارداد پذیرش خدمات اینترنتی می‌تواند چندین IP اعلام نماید.

در صورت تغییر آدرس IP سرور وب سایت فروشگاه اینترنتی چه باید کرد؟

در صورتیکه آدرس IP سرور تغییر نمود، لازم است طی نامه‌ای در سربرگ شرکت / موسسه آدرس IP قدیم و جدید اعلام و نامه مذکور ممهور به مهر شرکت و امضاء مدیران/ صاحبان امضاء (هیئت مدیره) شرکت گردد و به ایمیل epay@sep.ir  ارسال شود.

در زمان عدم ارائه خدمات توسط سایت‌های فروش اینترنتی چه باید کرد؟

چنانچه افراد از طریق درگاه شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش اقدام به پرداخت وجه نمایند و سایت مورد نظر خدماتی به ایشان اعطا ننماید؛ این مورد جزء دسته جرایم اینترنتی بوده و دارنده کارت می‌بایست بابت پیگیری عودت مبلغ، شکایت خود را به پلیس فتا اعلام نماید.